Våre aktiviteter

Reiki

Reiki behandling

Jeg praktiserer tradisjonell Usui Reiki. Jeg har gode naturlige energier, og jeg bruker kanalisering under utførelsen. Jeg gir 1 til 1 behandlinger når det er mulig, men ofte distanse behandlinger. Alle mine klienter har forskjellig opplevelse av behandlingen, så det er egentlig umulig å beskrive hvordan den vil arte seg for deg eller hvem som helst ellers. 

Jeg fikk min Reiki utdannelse av en anerkjent norsk Reiki utøver. Jeg har også tatt andre og mindre kurs innen spiritualitet. Sist sommer fulgte jeg et kurs i å jobbe som medium, noe som er til god hjelp for å forstå den spirituelle verden. Jeg forsøker å ha et åpent sinn, og samarbeide med andre forskjellige spirituelle. 

Som du kanskje alt har sett er det ingen prisliste på siden min. Det er fordi investeringen i en Reiki behandling er en del av energiutvekslingen mellom meg og klienten. Det er et privat tema. Jeg har en «fornøyd-eller-pengene-tilbake-garanti». Så hvis du føler det var fullstendig bortkastet tid og penger kan du gi beskjed. 

Som for alle typer behandling, deltagelse i treninger må du ta en vurdering før du begir deg inn på en behandling. Dersom du er under behandling av lege, på medisinering, eller har andre bekymringer rundt fysisk og mental helse, kontakt din lege først.

Til slutt, noen setninger fra en av mine klienter, før og etter en avstandsbehandling:

«Hei, hei. Jeg sliter så med hodepine om dagen. Har du mulighet til å sende meg healing?»

«Hei Hei. Tusen takk for healingen. Jeg har ikke hatt vondt i hodet i hele dag og setter så enormt pris på dette og deg.»

Detaljer

Indre ro og velvære

Vi er på en vakker reise i livet og inviterer deg til å bli med oss. 
Med erfaring innenfor samfunn og miljø, samt Yoga- og Reiki utdannelse, tilbyr vi faglige og personlige tjenester. 
 
Livet er vakkert akkurat nå. Klarer vi å aktivere vår indre energi og å sette i bevegelse de kreftene som bor i oss?